Kritisoitu maailmanmestari: ”Siitä tulee kaunis peli”

© Kuva: Getty Images

Valioliigassa pelataan torstaina yksi ottelu, kun vahvasti nousussa oleva Arsenal kohtaa Crystal Palacen. Vaikka kyseessä on Lontoon paikalliskamppailu, suurin huomio on saarella jo viikonlopussa ja sunnuntaissa. Silloin kohtaavat arkkiviholliset Liverpool ja Manchester United Anfieldilla.

Näiden joukkueiden kohtaaminen on suurtapaus, mutta tällä kertaa panokset ovat tavallistakin suuremmat: vuosien tauon jälkeen kaksikko muodostaa Valioliigan kärjen – ManU ykkösenä ensimmäistä kertaa tässä vaiheessa kautta sitten Alex Fergusonin ja hallitseva mestari Liverpool kakkosena.

Ei siis ihme, että asetelmia haetaan brittimediassa jo nyt. ManU:n kiistelty ja paljon kritisoitu keskikenttäpelaaja, Ranskan paidassa maailmanmestaruuden voittanut Paul Pogba, ennakoi jo tulevaa BBC:lle ytimekkäästi.

– Siitä tulee kaunis peli kaikille. Tulossa on todella suuri peli, joten ollaan valmiina siihen, Pogba kertoi BBC:lle tehtyään viikolla voittomaalin Burnleyn verkkoon.

– Tiesimme, että jos voitamme tänään, olemme Valioliigan kärjessä, kun kohtaamme Liverpoolin. Meidän täytyy pysyä rauhallisina, nyt on iso hetki. Katsotaan, mitä tapahtuu, Pogba sanoi.

Myös ManU:n – Pogban tapaan kiistelty – manageri Ole Gunnar Solkjaer ennakoi tulevaa heti Burnley -ottelun jälkeen BBC:lle.

– Kohtaamme sunnuntaina mestarijoukkueen, joka on ollut loistava. Se on meille hieno testi, norjalainen kertoi.

V sport -kanavat ja Elisa viihde Viaplay näyttävät luonnollisesti sunnuntain huippuottelun suorana lähetyksenä 18.30. Sitä ennen Valioliigajalkapalloa on tarjolla torstain ainoassa ottelussa Arsenal-Crystal Palace ja lauantaina viiden ottelun verran. Sunnuntaina on ohjelmassa kaksi ottelua ennen kärkipeliä ja vielä myöhäisottelussa City yrittää jatkaa nousuaan – vastassa on tuolloin Crystal Palace.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.