Kreikka ja Norsunluurannikko kamppailevat tänään jatkopaikasta kello 23 Suomen aikaa. Kreikalla on edessä pakkovoitto, mikäli maa haluaa neljännesvälierissä pelata. Se ei kuitenkaa välttämättä Kreikalle riitä, vaan Kolumbian on myös voitettava tai pelattava tasan Japania vastaan. Norsunluurannikolle riittää ottelusta tasapelikin, mutta Japanin voittaessa Kolumbian on Norsunluurannikon oltava tarkkana maalieron suhteen. Voitolla ”Elefantit” olisivat varmasti jatkossa.

Kreikka hävisi avausottelunsa Kolumbialle lukemin 3-0. Toinen ottelu Japania vastaan päättyi maalittomaan tasapeliin. Kreikka ei siis ole tehnyt turnauksessa ainuttakaan maalia, eivätkä joukkueen peliesityksetkää ole olleet kehuttavia. Kreikan joukkue on ollut vahva aina tiukan paikan tullen. Tänään he voivat antaa kovan vastuksen Norsunluurannikolle. Kreikka on esiintynyt aiemmin kaksi kertaa MM-lopputurnauksessa (1994 ja 2010). Molemmilla kerroilla maa jäi alkulohkoon.

Norsunluurannikolla on mahdollisuus napata jatkopaikka ensimmäisenä afrikkalaisena joukkueena. Se lähteekin otteluun Kreikkaa vastaan ennakkosuosikkina. Ensimmäisessä ottelussaan Japania vastaan Norsunluurannikko onnistui nousemaan hienosti tappioasemasta 2-1 voittoon. Toisessa ottelussa Kolumbia oli maalin verran parempi.

Varmalla puolustuspelillä Norsunluurannikko hoitaa ottelun edukseen ja varmistaa paikkansa neljännesvälierissä. Kreikan ja Japanin matka loppuu alkulohkoon.