Rangersin Chris Kreider jatkoi maaliputkeaan NHL:n maanantain ja tiistain välisenä yönä. Kreider nousi sarjan maalintekijätilaston kärkeen. Hän teki maalinsa numero 30 ja samalla puhkaisi tämän kauden osalta ensimmäisenä pelaajana tuon rajapyykin.

Ennen tuoreinta kierrosta Kreider johti maalipörssiä yhdessä Washingtonin Alex Ovetshkinin kanssa, mutta kun Capitals jäi nollille kotonaan Las Vegasia vastaan, ei ”Ovien” maalisaalis kasvanut. Rangersin 3-2 voitossa Los Angelesia vastaan Kreider teki ottelun avausmaalin ja samalla meni siis maalin etumatkalle venäläisveteraaniin nähden.

Maalitilaston kärkipään miehistä Mikko Rantanen teki maalin ja hänen lukemansa on nyt 22. Hän on maalitilastossa jaetulla kuudennella sijalla yhdessä Winnipegin Kyle Connorin kanssa. Yön otteluissa kärkimiehistä myös Anaheimin Troy Terry onnistui ja hän on tehnyt yhden maalin enemmän kuin Rantanen ja Connor.

Yön suurimmasta pistehurjastelusta vastasi Calgaryn tähdistö. Matthew Tkachuk, joka syötti peräti viisi maalia Flamesin 7-1 voitossa St. Louisista. Johnny Gaudreau teki ottelussa maalin ja syötti kolme, joten Flamesin ykkösnimet olivat vahvassa vedossa.

Elisa viihde Viaplay ja V-sport kanavat seuraavat tarkasti NHL-jääkiekkoa. Kaikki ottelut nähdään suorina lähetyksinä koko kauden ajan.