Kovia korilukuja NBA:ssa – Kreikan hirmu kovassa iskussa

NBA-kierroksella nähtiin paljon tasaisia otteluja ja hienoja suorituksia – ja kovia pistemääriä. Bucksin kreikkalainen Giannis Antetokuonmpo oli jälleen mahtivireessä, kun Bucks venytti voittoputkeaan, tällä kertaa LA Clippersin kustannuksella. Giannis heitti ottelussa 36 pistettä ja nappasi 14 levypalloa, kun Bucks voitti 105-100.

Vielä kovempaan pistemäärään ylsi koko sarjan parhaalla pistekeskiarvolla pelaava Washingtonin Bradley Beal. Beal tykitti peräti 46 pistettä ottelussa Celticsiä vastaan. Bealin massiivinen pistesaalis ei kuitenkaan riittänyt voittoon, sillä Celtics otti pisteet 111-110 -lukemin. Phoenixin Devin Booker ylsi pistetehtailussa lähes Bealin tasolle, sillä hän heitti ottelussa Minnesotaa vastaan 43 pistettä. Bookerin tahdittamana Phoenix otti 118-99 voiton.

Kierroksen kolmas 40 pisteen ylitys nähtiin Sacramentossa, kun Chicagon kanssa kiivaasti pudotuspeliviivalla taisteleva Charlotte voitti pisteellä Kingsin 127-126. P.J. Washington oli Hornetsin takuumies upottamalla 42 pistettä.

Chicago Bulls ei yöllä pelannut, sillä joukkueen ottelu Torontoa vastaan oli siirretty koronaongelmien vuoksi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.