Bröndbyn ja FC Kööpenhaminan kohtaamiset ovat perinteisesti täynnä latausta etenkin katsomon puolella ja sunnuntaisessa kohtaamisessa läikkyi yli pahasti.

Bröndbyn stadionilla alkoi tapahtua jo ennen ottelun alkua. Ekstrabladetin mukaan noin 50 FCK-kannattaa ryntäsi toisesta päädystä kentälle ja heitti istuimista alkaen kaikkea irtainta kohti järjestysmiehiä, jotka joutuivat pakenemaan paikalta.

Poliisi onnistui rauhoittamaan tilanteen ja ottelu pääsi alkamaan suunnitellusti. Pitkään maalittomana edennyt ottelu ratkesi 90. minuutilla, kun Bröndbyn Simon Tibbling iski ensimmäisen maalinsa seuralle paluupallosta. Ja helvetti oli jälleen irti.

Pian maalin jälkeen lukuisat FCK-fanit ryntäsivät jälleen lehtereiltä kohti kenttää heittäen jälleen erilaisia esineitä järjestyksenvalvojien päälle, ainakin yksi järjestysmies loukkaantui. Mellakkapoliisi kutsuttiin paikalle ja katsomossa alkoi täysi tappelu. Ottelu jouduttiin tämän myötä keskeyttämään toviksi. Se saatiin kuitenkin pelattua loppuun kaikkiaan 23 lisäaikaminuutin jälkeen.

– Tämä on ikävää seuralle ja urheilulle yleisesti että tällaista tapahtuu. En voi kuin valitella asiaa, FCK-luotsi Ståle Solbakken sanoi Tanskan TV3:lle.

– Saamme vain toivoa, että syylliset löydetään ja he eivät enää koskaan pääse jalkapallo-otteluun.