B-lohkon toisen kierroksen kamppailu Espanja-Chile pelataan keskiviikkona kello 22.00.

Espanja sai kisoille surkean alun, sillä se kärsi Hollannille tappion maalein 1-5. Ensimmäisellä jaksolla hallitseva mestari oli vielä hyvin pelissä mukana, mutta toisella jaksolla Hollanti latoi neljä maalia. Espanjan ainokaisen pelissä teki rangaistuspotkusta Xabi Alonso.

Espanjan esitys lytättiin kaikissa medioissa täysin, eikä syyttä – esitys oli pohjanoteeraus ja Hollanti vei peliä täysin toisella jaksolla.

– Ottelusta on nyt kulunut aikaa ja henki joukkueessa on korkeammalla. Nyt meidän pitää voittaa kaksi seuraavaa peliä. Helppoa se ei ole, mutta ihan realistista. Nyt haluamme mahdollisimman hyvän valmistautumisen ja varmistaa sillä sen, että pelaajat pääsevät taas nauttimaan pelaamisesta, Espanjan luotsi Vicente del Bosque sanoi Fifan verkkosivuilla.

Chile aloitti kisat hyvin, kun se kaatoi avauspelissään Australian 3-1. Varsinkin ensimmäinen jakso pelistä oli Chilen näytöstä ja joukkue karkasi pikatahtia kahden maalin karkumatkalle.

– Toivomme, että pystymme pelaamaan hyvin Espanjaa vastaan ja ottamaan kolme pistettä. Mutta emme ole täällä tiputtamassa vain Espanjaa, olemme voittamassa mestaruutta, Chile-tähti Arturo Vidal totesi itsevarmasti.