Rauman Lukko aloitti joukkueensa tyhjennysmyynnin, vaikka väittää toista. Aaron Gagnonin sopimus purettiin ja mies suuntaa todennäköisesti Sveitsin rahakkaaseen liigaan.

Lukon sivuilla julkaistiin uutisen ohessa ristiriitainen kannanotto:

– Meillä on vielä mahdollisuudet taistella tulevan kevään pudotuspelipaikasta, joten haluamme viestittää sekä joukkueelle että katsojille, että puheet tyhjennysmyynnistä kohdistukoon nyt muualle kuin Rauman Lukkoon. Aaronilla on halu käyttää mahdollisuus uuden ympäristön tarkastamiseksi ensi kauttakin ajatellen ja me emme halua olla esteenä vaan päinvastoin uskomme siirron selkeyttävän tilannetta joukkueen sisällä. Tämä päätös tarjoaa lisävastuuta meillä myös ensi kaudella jatkaville pelaajille, kuului hallituksen puheenjohtajan Ari Salmen kannanotto.

Gagnon on joukkueen suurin tähti, ja varmasti palkkakuluissa tullaan säästämään sievoinen summa, kun mies poistuu joukkueesta.

Puheenjohtaja Salmen puheiden mitta tullaan mittaamaan seuraavina päivinä. Lukko pelaa tällä viikolla kahdesti TPS:ää vastaan, ja tarvitsee noista otteluista pisteitä, mikäli haluaa vielä elätellä pieniäkään toiveita Liigan runkosarjan sijasta kymmenen.

Jos niitä tulee, täytyy Lukon pitää kiinni Salmen viestistä, ja pitää nyt jäljelle jääneet pelaajansa joukkueessaan.