Brasilia ja Kolumbia kohtaavat illan toisessa puolivälieräottelussa kello 23 Suomen aikaa.

Isäntämaa Brasilia pudotti neljännesvälierissä Chilen jatkosta rangaistuspotkukilpailussa. Brasilia on suurista paineistaan, huolimatta edennyt puolivälieriin asti. Joukkue ei ole toistaiseksi joutunut suureen testiin, mutta jos se etenee välieriin, tulee vastaan Euroopan suurista joko Ranska tai Saksa. Neymarin pelikunto on huolestuttanut brasilialaisia, mutta hänen pitäisi olla pelikunnossa illan ottelussa. Kamppailu tulee olemaan erittäin vaikea joka tapauksessa turnauksen isännille.

Kolumbia lähtee illan otteluun lievästi altavastaajana, mutta tulee varmasti haastamaan Brasilian ahnaasti. Altavastaajan asema sopii Kolumbialle erittäin hyvin. Brasilian joukkueella on todella kovat paineet, eikä joukkue muutenkaan ole ollut niin vakuuttava kuin brasilialaiset ovat itse kuvitelleet. Kolumbian joukkueen nuorta tähtipelaajaa maalipörssiä johtavaa James Rodriguezia pidetään tänään varmasti entistä tarkemmin silmällä, niin katsomossa kuin kentälläkin. Toivottavasti molempien joukkueiden nuoret tähtipelaajat loistaisivat kentällä ja näkisimme Neymar vastaan Rodriguez -asetelman.

Isoista panoksista pelattaessa, ottelusta tulee varmasti tiukka ja kiivas. Brasilian harteille asetettujen suurten panosten takia ei olisi ollenkaan yllätys, jos Kolumbia tästä parivaljakosta etenisi välieriin. Ottelun voittaja kohtaa siis välierissä voittajan ottelusta Ranska-Saksa.