Englannin Valioliigassa pelataan kolme ottelua lauantaina. Päivän ensimmäisessä ottelussa Liverpool lähtee selvänä suosikkina Brightonin vieraaksi. Kolme pistettä on todennäköinen lopputulema Liverpoolille ja samalla joukkue löisi taas kerran isot paineet vasta maanantaina pelaavalle Citylle.

Toisessa ottelussa kohtaavat Brentford ja Burnley. Burnley tarvitsee kipeästi pisteitä, joten kotijoukkue saa varmasti vahvasti asennoituneen vieraan 17.00 alkavaan otteluun.

Etukäteen päivän mielenkiintoisin peli pelataan Old Traffordilla. Vastakkain ovat ManU ja Tottenham. Kummankin peli ailahtelee, etenkin Tottenhamilla. Huippuesitystä voi seurata täysi rimanalitus, joten suuri kysymysmerkki on: millainen on Tottenhamin päivä tänään? Suurennuslasi on tietysti myös ManU:n yllä jatkuvasti, sillä medialle on tullut tavaksi kritisoida ManU:n pelaamista tuloksesta riippumatta. Tietysti lisäpohdittavaa ManU:n valmennukselle tuo se, että jo tiistaina joukkue pelaa Mestarien liigan puolivälieräpaikasta Atletico Madridia vastaan.

Elisa viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki kolme lauantain peliä suorina lähetyksinä.