Huuhkajat pelasi ensimmäisen harjoitusottelunsa Espanjan leirillä kohdatessaan Islannin. Joukkueet päätyivät 1-1-tasapeliin.

Päävalmentaja Markku Kanerva lähti kokeilupitoisella joukkueella, kun avauskokoonpanossa nähtiin kaksi debytanttia. Miro Tenho ja Miska Ylitolva pääsivät vetämään Huuhkajapaidan päälle. Erityisesti 17-vuotiaan Ylitolvan nostoa A-maajoukkueeseen ihmeteltiin, sillä hän nousi ilman liigakokemusta ja nuorten maajoukkuevaiheiden yli suoraan miesten maajoukkueeseen.

Maalissa aloitti Jesse Joronen ja Sauli Väisänen sekä Benjamin Källman nähtiin jälleen pienen tauon jälkeen Huuhkajien paidassa.

Suomi sai otteluun loistavan alun, kun Ilmari Niskanen tarjoili ja Teemu Pukki lisäsi maajoukkueuransa maalimäärää. Ottelua oli käyty vasta kymmenisen minuuttia. Islanti otti pelistä vahvemman otteen ja pääsi tasoittamaan 38. minuutilla Birkir Bjarnasonin osumalla.

Islannilla oli ottelussa paremmat maalipaikat ja hallitsi palloa, mutta aivan huippupaikoille ei päässyt kumpikaan joukkue. Näin joukkueet päätyivät tasapeliin.

Suomi pelaa seuraavan harjoituspelinsä tiistaina, kun se kohtaa Slovakian.

Ottelu on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V Sport+ Suomi -kanavalla.

Huuhkajien kokoonpano:
12 Jesse Joronen
3 Daniel O’Shaughnessy
5 Miro Tenho (89. 2 Leo Väisänen)
8 Robin Lod
9 Benjamin Källman (73. 20 Joel Pohjanpalo)
10 Teemu Pukki
11 Rasmus Schüller
13 Ilmari Niskanen (73. 21 Mikael Soisalo)
15 Sauli Väisänen
16 Urho Nissilä (73. 6 Glen Kamara)
22 Miska Ylitolva (73. 18 Jere Uronen)

Vaihdossa:
1 Lukas Hradecky
23 Carljohan Eriksson
4 Robert Ivanov
7 Santeri Hostikka
14 Lucas Lingman
17 Nikolai Alho
19 Marcus Forss