Robert Taylor päätti jäädä sivuun Huuhkajista ja aiheutti samalla pienimuotoista kohua joukkueen ympärillä. Taylor avasi sosiaalisessa mediassa päätöksensä taustoja.

Taylor sai erityisesti sosiaalisessa mediassa runsaasti kritiikkiä osakseen. Hänen saamansa negatiivinen palaute sekä asian yleiset mittasuhteet tuntuivat kohtuuttomilta verrattuna Taylorin rooliin Huuhkajissa. Seurajoukkueessaan Taylor paukuttelee maaleja Lionel Messin ja Luis Suarezin rinnalla, mutta Huuhkajissa vastuu on jäänyt vähäiseksi eikä oikeanlaista roolia ole löytynyt.

Taylorin mukaan hän ei ole täysin sataprosenttisessa kunnossa tällä hetkellä ja päätyi siten jättämään ottelut väliin.

– Tällä hetkellä henkilökohtaisten syiden vuoksi, mukaan lukien kehoni suojeleminen loukkaantumisilta tiiviin seurajoukkueen aikataulun ja vaativien matkojen takia tämän kansainvälisen ikkunan ympärillä, päätin jättäytyä pois mutta tuen täysin Suomea täältä rapakon takaa!

– Uskon vahvasti, että näissä erittäin tärkeissä otteluissa Suomi tarvitsee pelaajia, jotka ovat sataprosenttisesti kunnossa, jotta voisimme toivottavasti varmistaa paikan EM-kisoissa. Olisi ollut itsekästä minulta viedä tämä mahdollisuus toiselta pelaajalta, Taylor kirjoittaa.

Taylor reissasi seurajoukkueensa Inter Miamin kanssa harjoituskaudella muun muassa Lähi-idässä ja Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa. Lisäksi hän on pelannut alkukauden aikana isoja minuutteja Miamissa.

Taylorin tilalle ei ole vielä nimetty korvaajaa.