V Sport jalkapallon ja Viaplayn asiantuntija Keith Armstrong nostaa lauantain Valioliigaottelujen kiintoisimmaksi joukkueeksi Leicesterin. Leicester yllätti muutama vuosi sitten koko jalkapallon maailman piristävästi: täysin puskista tullut joukkue voitti Valioliigan.

Useita pelaajia lähti, mutta palaset ovat taas kohdallaan. Leicester pelaa jälleen paikasta Mestarien liigassa.

– Kun Brandan Rodgers on mennyt sinne, niin ympäristö on äärimmäisen positiivinen. Hän on saanut asioita eteenpäin. Tuntuu, että he tekevät asioita oikein, Armstrong arvioi Suplan Week of Football –podcastissa.

Lauantain Valioliigakattaus alkaa 14.30 Watfordin ja Leicesterin välisellä kamppailulla. Ottelu on molemmille hyvin tärkeä. Watford on valunut putoamiskurimukseen, sillä joukkue on tällä hetkellä viivan turvallisella puolella vain pisteen turvin. Leicester on sen sijaan sarjassa sijalla kolme, vielä suhteellisen hyvän marginaalin turvin ajatellen paikkaa top neljässä. Mutta muut kuin täydet pistepotit lauantain kaltaisista otteluista voivat nopeasti syödä etumatkan.

V Sport jalkapallo ja Viaplay seuraavat Valioliigakierroksen tarkoin. Viaplayn kautta on nähtävissä kauden kaikki jäljellä olevat Valioliigaottelut, luonnollisesti myös lauantain neljä peliä.