Valioliigakausi alkaa perjantaina 5.8. ja luvassa on jännittävän kauden lisäksi runsaasti uudistuksia Viaplayn lähetyksiin. Studioiden määrä kasvaa 38:aan, joten studioita nähdään jokaisella kierroksella, myös viikkokierroksilla.

Kuten tähänkin asti, Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki 380 ottelua suorina lähetyksinä. Uutuutena on kentänlaitastudio, jossa Viaplayn toimittajat, selostajat ja asiantuntijat raportoivat tapahtumien ytimestä lähes viikoittain.

– Uusi kentänlaitastudio nostaa lähetyksemme jälleen uudelle tasolle. Tekijämme raportoivat aivan tapahtumien ytimestä, yleensä kierroksen kiinnostavimman ottelun yhteydessä, ja tuovat katsojan entistä lähemmäs Valioliigan tapahtumia, Viaplayn jalkapallotuottaja Antti Salo sanoo.

Pasi Rautiainen ja Jussi Jääskeläinen jatkavat asiantuntijoina

Viaplayn Valioliiga-tiimin rautainen asiantuntemus ja terävä verbaaliakrobatiikka saa jatkoa tulevalle kaudelle sillä asiantuntijoina lähetyksissä jatkavat Pasi Rautiainen, Jussi Jääskeläinen, Mika Kottila sekä Keith Armstrong. Studioisäntänä jatkaa Tuomas Tahvanainen.

– Odotan mikä on Haalandin isku uudessa isiensä seurassa. Ja siihen liittyen, kun Liverpool ja City ovat nyt kilpailleet koko ajan keskenään, niin kuinka pitkälle tuo skabailu voi mennä? Millainen ero tulee keväällä olemaan? Luulen että kaksi ensimmäistä paikkaa ovat varattuina, mutta sitä kilpailua haluan nähdä toukokuun 23. päivään asti, avaa Pasi Rautiainen odotuksiaan tulevaan kauteen.

Katso Pasi Rautiaisen, Jussi Jääskeläisen ja Mika Kottilan veikkaukset alkavaan kauteen

Selostajina lähetyksissä kuullaan Ville Kuusista, Mikko Innasta, Tero Kainulaista, Mikko Aaltosta, Velja Engströmiä ja Petteri Vennelää.

Kauden ensimmäinen studio nähdään lauantaina 6.8. klo 13.30 – 22.00. Studiopelejä on luvassa kolme: Fulham – Liverpool klo 14.30, Tottenham – Southampton klo 17.00 ja Everton – Chelsea klo 19.30. Tuomas Tahvanaisen isännöimässä studiossa asiantuntijoina Pasi Rautiainen ja Jussi Jääskeläinen. Paikan päällä Fulhamissa tunnelmaa kotikatsomoille ovat välittämässä Mikko Innanen sekä Keith Armstrong. Evertonin Goodison Parkilla päivystää toimittaja Pauli Loukola.

– Haluamme alkavalla kaudella kertoa myös enemmän tarinoita englantilaisesta jalkapallokulttuurista ja ilmiöistä, sekä reagoida nopeammin puhuttaviin uutisaiheisiin tuottamalla Englannista omaa toimitettua sisältöä Viaplayn Englannissa asuvien toimittajien kautta, Viaplayn jalkapallotuottaja Antti Salo sanoo.

Fanit keskiössä

Alkavalla kaudella fokus on myös entistä vahvemmin faneissa ja fanikulttuurissa. Elisa Viihde Viaplayn kaudenaloituskampanjassa nähdään tosielämän faneja Suomesta ja muista Pohjoismaista sekä kuullaan tarinoita fanituksen taustoilta.

Viaplayn sometileillä (@viaplayurheilu) käynnistyy myös loppuviikosta kisa, jossa etsitään Suomen suurinta Valioliigafania. Parhaita tarinoita tullaan näkemään Viaplayn studiolähetyksissä kauden aikana.

Championship, FA Cup ja Carabao Cup jatkuvat

Eikä tässä vielä kaikki. Valioliigan ohella Elisa Viihde Viaplayssa ja V sportin -kanavilla nähdään paljon muutakin englantilaista jalkapalloa. Englannin toiseksi korkein sarjataso Championship, FA Cup ja liigacup (Carabao Cup) jatkavat tarjonnassa. Championshipissä pelaavat mm. Norwichia edustava Teemu Pukki, Queens Park Rangerseissä pelaava Nicholas Hämäläinen ja Middlesbroughiin siirtynyt Marcus Forss.

Lähde: Viaplay Groupin tiedote