Jalkapallokauden ensimmäinen pokaali jaetaan lauantaina Espoossa. Espoonlahdessa kello 14.00 alkavassa Liigacupin finaalissa kohtaavat Honka ja Inter.

Molemmat selvittivät tiensä finaalin pilkkukisan kautta ja tasaista on odotettavissa myös finaalista. Interiin AC Oulusta tälle kaudelle siirtynyt Ruxi odottaa tiukkaa finaalia.

– Olemme tietyllä tavalla samalla valmistautumassa kauden tuleviin otteluihin ja yritämme varmasti parantaa harjoiteltuja asioita kentällä myös huomisessa ottelussa. Matka finaaliin ei ollut helppo, mutta totta kai jokainen pelaaja haluaa voittaa mestaruuden nyt kun olemme selvinneet sinne asti, Ruxi kertoo Interin verkkosivuilla.

– Pidän todella Hongasta joukkueena. He yrittävät rakentaa peliä alhaalta asti, heillä on rohkea joukkue ja muutamia erittäin hyviä pelaajia. Vastustajana Honka on kuitenkin täysin erilainen kuin

esimerkiksi Haka. Uskoisin Hongan ja Interin pyrkivän pelaamaan samankaltaista jalkapalloa, mutta yritämme tietysti tehdä sen paremmin kuin vastustaja.

Ottelu Hongan ja Interin välillä näytetään Ruutu+ palvelussa.