Muutaman yön kreikkalaisessa tyrmässä nujakoinnista ja virkavallan vastustamisesta viettänyt Manchester United-toppari Harry Maguire saattaa joutua maksamaan kalliisti tekosistaan.

Maguiren ja hänen ystäviensä pidättämiseen johtanut tapahtumaketju alkoi Mykonoksen saarella, kun Maguire seurueineen joutui sanaharkkaan kahden miehen kanssa. Kreikkalaistietojen mukaan Harry Maguiren sisko oli osallisena kähinässä, ja oli loukkaantunut lievästi.

Paikalle osunut poliisipartio pidätti Maguiren ja tämän kaksi ystävää ja vei heidät putkaan. Tätä brittikolmikko vastusti voimakkaasti väkivaltaa käyttäen, ja tämä lienee pääsyy, miksi Maguire oikeuden eteen joutuu.

Kreikkalaislähteet ennakoivat Maguiren selviävän tapahtuneesta isoilla sakoilla ja ehdollisella tuomiolla, mutta selviääkö Maguire takaisin Englannin maajoukkueeseen on toinen juttu.

– Minun pitää puhua ensin Maguiren kanssa asia selväksi. Teen sen jälkeen ratkaisuni siitä, voiko hän edustaa maataan, maajoukkuevalmentaja Gareth Southgate kertoi.