Jesse Puljujärvi oli viime liigakauden seuratuin liigapelaaja. Kärppien päävalmentaja Mikko Manner on erittäin tyytyväinen siihen, miten ”Pulju” esiintyi.

– ”Pulju” jätti upean jäljen. Odotimme, että menisi kauemman aikaa sopeutua ja löytää maalintekovainu ja -vire, joista hän elää ja joka on hänelle luontaista ja minkä takia hän on tullut nuorena poikana Torniosta Ouluun. Hän aloitti sarjan erinomaisesti, nousi Karjala-turnauksen joukkueeseen ja onnistui sielläkin hienosti. Suvantovaihe tuli ihan luonnollisesti henkisellä puolella jossain vaiheessa. Lopullinen Jessenkin osaaminen jäi testaamatta, että millainen hänen ja Juho Lammikon suoritukset olisivat olleet pudotuspeleissä. Se jää meille kaikille arvoitukseksi, Manner kertoo Liiga-podcastissa.

Mannerin mukaan kausi Kärpissä palveli sekä pelaajaa että joukkuetta.

– Jesse oli positiivinen ja teki meistä paremman joukkueen. Hän oli iloinen nuori mies, jollaisena hänet tunnetaan. Nuorella miehellä on takana jo elämänkolhuja, ja silti pystyi esiintymään loistavasti. Uskon, että Jesse sai itseluottamusta ja seuraava steppi on lähteä kehittämään yksityiskohtia, että NHL-unelma jonain kauniin päivänä vielä toteutuisi.

Mannerin pitkä haastattelu löytyy Suplasta.