Kapteenit lähtivät Niklas Moisanderin rinnalta

© Kuva: Getty Images

Ajaxille on muodostunut ominaiseksi, että siirtoikkunan viime hetkillä tapahtuu. Näin tapahtui myös tänä vuonna. Viimeiseksi selvisi, että Daley Blind siirtyy Ajaxista Manchester Unitediin. Myös Siem de Jong ja Christian Poulsen ovat poissa.

– Ei tämä ole mitään uutta Ajaxissa. Näin tapahtuu miltei joka vuosi. Siihen pitää vain sopeutua. Toisaalta tämä oli upea juttu Daleylle. Hän pääsi suurseuraan ja tutun valmentajan valmennukseen. Olen iloinen hänen puolestaan, kertoi Ajaxin ja Huuhkajien kapteeni Niklas Moisander Arvokisat.comille.

– Pelillisesti löydämme aina ratkaisut lähteneiden pelaajien korvaamiseksi, mutta nyt tämä kolmikko on vaikeammin korvattavissa loistavien johtajaominaisuuksien ja ”pukukoppipelaamisen” vuoksi. Kaikki olivat kapteeniston jäseniä.

Ajax kohtaa sunnuntaina Moisanderin johdolla Groningenin. Joukkueella on näyttöpaikka, sillä edellisellä kierroksella verivihollinen PSV kävi hakemassa täyden pistepotin Amsterdamista.

– Ensimmäisellä jaksolla olimme siinä ottelussa hyviä ja menimme johtoon. Toisella jaksolla tapahtui jotain ja PSV meni menojaan. Nyt meidän täytyy taas nousta tasollemme ja ottaa sunnuntaina pisteet, Moisander laski.

– Pitää myös näyttää, että pystymme pelaamaan korkealla tasolla siitä huolimatta, että pelaajia on lähtenyt, viimeisenä Daley. Pitää näyttää, että Ajax on yhä iskussa.

Sunnuntain ottelun jälkeen Moisanderin seuraava etappi on matkustaa Suomeen ja liittyä Huuhkajiin tiistaina. Ensi viikon sunnuntaina on edessä EM-karsintojen avausottelu Färsaarilla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.