Huuhkajat jatkaa arvokisapelejään kesällä Kansojen liigassa. Huuhkajien lohkossa ovat Bosnia-Herzegovina, Montenegro ja Romania.

Päävalmentaja Markku Kanerva kuvailee urakkaa Huucastissa.

– Kova urakka! Nämä ovat hyviä joukkueita, vaikka kukaan niistä ei ollut EM-kisoissa. Sen he ovat osoittaneet viime peleissään ja ne kaikki ovat kovia jalkapallomaita. Jos ajatellaan ennakkoon, niin varmasti tulee ristiinpelaamista. Pidän itse Romaniaa meidän ohellamme lohkon ennakkosuosikkeina, ”Rive” linjaa.

– Montenegro on meille vähän vieraampi tuttavuus. Emme ole heitä vastaan pelanneet, mutta kun katsoo nimilistaa ja mitä seuroja pelaajat edustavat, niin se on laatuporukka. Bosnia-Herzegovina on meille vähän liiankin tuttu jo! Olemme kohdanneet heidät monta kertaa. Se tunnetaan kaikkein parhaiten. Valmistautumisessa on ollut kova urakka. Totta kai tässä nyt analysoidaan vastustajien pelit, niin kun Romania kohdataan hieman myöhemmin, niin saamme palautetta heidän peleistään ja materiaalia, jota tähän mennessä on koottu.

Kesäkuun ohjelmassa on kaiken kaikkiaan neljä ottelua tiiviissä tahdissa.

– Yksitoista päivää, neljä peliä. Se on kaikille vaativa homma. Tärkeintä on saada hyvä startti, niin mikä sen parempaa, kuin että otetaan Stadikalta kahdesta pelistä kuusi pistettä.

Huucast löytyy Suplasta: https://www.supla.fi/audio/4096847