Saksan kakkosbundesliigan viimeinen kierros pelataan sunnuntaina. Schalke on jo varmistanut, että joukkueen visiitti toisella sarjatasolla jäi ranskalaiseksi, joten kävi peleissä miten kävi, Schalke on takaisin Bundesliigassa ensi kaudella.

Toinen perinteinen Bundesliigajoukkue Werder Bremen on hyvin lähellä olla toinen nousijajoukkue. Joukkue tarvitsee pisteen varmistaakseen nousunsa. Joukkue pelaa kotonaan Jahn Regensburghia vastaan ja on luonnollisesti massiivinen suosikki ottamaan tarvittavan pisteen ja samalla varmistamaan nousunsa.

HSV ja Darmstadt lähtevät viimeiselle kierrokselle tasapisteissä. HSV:n maaliero on kuitenkin ylivoimainen verrattuna Darmstadtiin ja jopa Werder Bremeniin. Jos HSV voittaa ja Werder Bremen häviäisi, HSV menisi ohi. Tämä vaatisi kuitenkin Bremenistä jättiyllätyksen, joten HSV:n todellinen panos on varmistaa paikkansa karsinnoissa. Tämä tapahtuu, jos joukkue voittaa Hansa Rostockin vieraissa. Vähempikin saattaa riittää, mutta todennäköisesti ei: Darmstadt pelaa viimeisellä kierroksella kotonaan Paderbornia vastaan ja on luonnollisesti suosikki.

HSV on onnistuneesti mokannut parina viime vuonna omat mahdollisuutensa nousuun. Vahva kevätkiri on nostanut joukkueen jälleen asemaan, jossa kaikki on omissa käsissä. Nähtäväksi jää, onko nyt HSV:n vuoro ja kestääkö joukkue fanien paineet? Jos voitto tulee Rostockista, edessä on todennäköisesti karsinnat Hertha Berliniä vastaan.

Ottelut alkavat kello 16.30 ja Elisa Viihde Viaplay näyttää ne kaikki suorina lähetyksinä.