Tottenhamin ja West Hamin torstaisen kohtaamisen Valioliigassa kruunasivat kaksi todellista vuoden maalia. Pitkään maalittomana edennyt peli kohosi aivan uusiin sfääreihin viimeisen 20 minuuttisen aikana.

West Ham oli pitkään ottavana osapuolena, kunnes Pedro Obiang loi maalin täysin tyhjästä: täydellinen laukaus 30 metristä jätti Hugo Llorisin Tottenhamin maalilla katsojan rooliin.

– Puolustimme todella hyvin. Näin tilaisuuteni ja se [laukaus] oli hyvin onnekas. Teimme lujasti töitä, olimme väsyneitä, Obiang sanoi BBC Sportille.

Paljon jälkeen ei jäänyt Tottenhamin Son Heung-minin tasoitusmaali 84. minuutilla. Huikea laukaus 25 metristä pelasti Spursille pisteen.

– Olemme pettyneitä, emme voi olla tyytyväisiä tulokseen, olisimme ansainneet kolme pistettä. Olimme epäonnekkaita. Minun maalini ei ole tärkeä, oli se kaunis tai ei, se ei merkitse mitään tänään, pettynyt Heung-min totesi, mutta jatkoi:

– Obiangin maali oli parempi – laukaus oli uskomaton. Meillä on maailman paras maalivahti, eikä hän voinut tehdä mitään. Se oli mahtava laukaus.