Jürgen Klopp vahvisti – Sadio Mane pelaa Valioliigakauden avauksessa Teemu Pukkia vastaan

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp paljasti, että hänen tähtipelaajansa Sadio Mane pystyy pelaamaan Valioliigakauden avauksessa Norwich Cityä vastaan.

Liverpoolin hyökkääjä Sadio Mane on ollut kovassa kuormituksessa jo vuoden päivät. Hän pelasi lähes kaikki pelit Valioliigassa ja lisäksi oli suuressa roolissa auttamassa punapaitoja Mestarien liigan voittajaksi. Senegalilainen ei ole saanut levätä edes kesällä, sillä hän vei maansa Afrikan mestaruuskilpailuissa aina finaaliin saakka, jossa tosin tuli tappio Algerialle.

Afrikan mestaruuskilpailujen takia Mane ei ole päässyt lepäämään, joten Jürgen Klopp antoi hänelle kaksi viikkoa lomaa.

Klopp on vahvisti, että Sadio Mane ei tule pelaamaan FA Community Shield -ottelussa Manchester Cityä vastaan, jossa Valioliigan ja FA Cupin mestarit pelaavat vastakkain. Mane palaa harjoituskentälle vasta seuraavana päivänä, jotta hän on sitten valmis Valioliigakauden avausotteluun Teemu Pukin edustamaa Norwich Cityä vastaan.

Liverpool matkaa kauden avauksen jälkeen puolestaan Istanbuliin pelaamaan Chelsea vastaan UEFA Super Cupissa. Näiden kahden tärkeän ottelun takia Klopp kertoo, että Manen on parempi ottaa nyt huili.

– Mane on nyt lomalla, mutta se ei ole pitkä. Hän palaa viides elokuuta Manchester City-pelin jälkeen, kertoi Klopp Mirrorille.

– Hänelle jää viisi päivää valmistautua Norwich peliin ja kymmenen päivää Chelsea peliä varten.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.