Jukurit kohtaa CHL:n puolivälierässä ruotsalaisen Luleå Hockeyn. Mikkeliläisten valmistautuminen peliin oli kaukana optimaalisesta.

Jukurien lähtöasetelmat otteluun ovat haastavat, sillä mikkeliläisjoukkue pelasi vielä maanantai-iltana vierasottelun HIFK:n vieraana ennen kuin matkustaa Ruotsiin pelipaikalle.

– Luleå teki varmaan tänään peliä valmistavan harjoituksen, jonka jälkeen he menivät koteihinsa lepäämään ja he pääsevät nukkumaan omissa sängyissään. Me pelaamme vielä HIFK:ta vastaan, jonka jälkeen lähdemme Ruotsiin ja olemme myöhään Luulajassa. Onhan siinä eroa valmistautumisessa, mutta tilanne on se mikä se on. Yritämme parhaamme saada sieltä hyvä tulos ja säilyttää jatkomahdollisuudet toiseen osaotteluun, Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen kertoo joukkueen tilanteesta CHL:n tiedotteessa.

Muuten Jokinen odottaa tulevaa otteluparia mielenkiinnolla. Jukurit kohtasi Luleån ensimmäisissä peleissään lohkovaiheessa ja jäi kotihallissaan aseettomaksi, mutta pystyi vierasottelussa haastamaan vastustajan. Tuloksena oli kuitenkin kaksi tappiota.

– Kiva päästä haastamaan heitä uudestaan ja nähdä miten joukkueiden pelit ovat kehittyneet ja mihin suuntaan olemme menneet viimeisten kuukausien aikana. Viimeksi kun kohtasimme, niin sarjat eivät olleet vielä käynnistyneet ja on mukava nähdä mikä on Luleån päivän kunto. Se on erittäin vahva joukkue, mutta heillä on viisi peräkkäistä tappiota alla. Siinä mielessä meillä on iskun paikka, arvioi Jokinen.

Jokisen mukaan Jukurien peli on mennyt ensimmäisistä kohtaamisista eteenpäin ja nyt joukkue pääsee pelillisesti paremmista lähtökohdista ottelupariin.

– Puolustamme nyt paljon paremmin. Pyrimme siihen, että pelaamisemme menee pelaajille kauden aikana selkärankaan eikä se vielä ollut sitä alkukaudesta, kun meillä ei ollut niin paljon yhteisiä kokemuksia. Nyt turha miettiminen on jäänyt pois ja pelaajat tietävät kuinka haluamme pelata, Jokinen toteaa.

Luleå Hockeyn ja Jukurien ottelu alkaa kello 20.05.

Lähde: CHL:n tiedote