Lukas Hradeckylla on mahdollisuus juhlia Bundesliigan mestaruutta tänä viikonloppuna. Fredrik Jensenin osalta kuuluu vähän ikävämpiä uutisia.

Bundesliigan mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla tänä viikonloppuna. Bayer Leverkusen johtaa sarjaa 16 pisteen erolla Bayern Müncheniin. Bayern pelaa oman kierroksen ottelunsa lauantaina isännöidessään Kölniä. Bayernin on voitettava ottelu pistääkseen painetta sunnuntaina pelaavalle Leverkusenille. Leverkusenille riittää voitto Werder Bremenistä, vaikka Bayern voittaisi oman ottelunsa.

Fredrik Jensen on joutunut käymään leikkauksessa. Jensen kärsi pohjevammasta, joka vaati leikkaushoitoa. Hänen toipumisajastaan ei ole vielä lisätietoa, mutta pahimmassa tapauksessa hänen kautensa on ohi, kun Bundesliigaa on jäljellä enää kuusi kierrosta.

Kuudetta kauttaan Augsburgissa pelaavalla Jensenillä oli menossa uransa paras kausi seurassa. Hän vihdoin pystyi murtautumaan joukkueen avauskokoonpanoon ja esiintyi 22 ottelussa, joissa hän oli avauskokoonpanossa 18 kertaa. Maaleja Jensen on tällä kaudella viimeistellyt kaksi.

Viaplay esittää Bundesliigan otteluita suorina lähetyksinä.