Rauman Lukon valmennusjohto tuleville kausille on selvillä.

Päävalmentajan vastuun kauden 2016-17 alusta ottaa jo kahdeksatta kauttaan Lukossa apuvalmentajana toimiva Juha Vuori. Vuoren apuna toimivat jo neljättä kauttaan Raumalla valmentava Jesse Welling ja A-nuorten vastuuvalmentajana toimiva Timo Saarikoski sekä maalivahtivalmentaja Mikael Vuorio. Koko valmennusryhmän sopimukset ovat mallia 2+2 vuotta.

– Valmennus on se työ, johon olen valmistautunut vuodesta 2000 lähtien kun sain ensimmäisen mahdollisuuden tehdä töitä jääkiekon parissa. Tämä on kovaa työtä ja tavoitteeni on puskea jokaista pelaajaa niin hyväksi kuin mahdollista. Tämä on joukkuepeliä ja jokaisen yksilön tekemisen pitää palvella joukkuetta, Juha Vuori kertoo.

– Tätä työtä me lähdemme tekemään yhdessä ja siihen tarvitsemme tietoa ja osaamista sekä samanlaisen mentaliteetin ja asenteen omaksumista. Me tulemme puhumaan oppimis- ja valmistautumisprosessista, ja toimimaan niin, että pystymme tarjoamaan voittavaa jääkiekkoa ja rehellisen ilmapiirin sekä ympäristön, jossa pelaajat saavat mahdollisuuden kehittää luonnettaan ja mennä eteenpäin. Pelaajat ja peli ovat tärkeä osa ja meidän kaikkien yhteinen voittava mieli on vielä tärkeämpi, Vuori jatkaa.