Juan Mata: ”Tietenkin haluan Pogban säilyvän Manchesterissa, niin kaverina kuin tärkeänä pelaajana”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin espanjalainen keskikenttämies Juan Mata toivoo, että joukkueen tähtipelaaja Paul Pogba jatkaa punapaidoissa.

Manchester Unitedissa kolme edellistä kautta pelannut Paul Pogba on lukuisten lähteiden mukaan lähtökuopissa. Juventus sekä Real Madrid ovat osoittaneet kiinnostusta ja Pogban agentti Mino Raiola on puhunut medialle asiakkaansa tavoitteesta löytää uusia haasteita.

Nyt sanaisen arkkunsa on avannut Pogban joukkuetoveri Juan Mata, joka haluaa ystävänsä jatkavan uraansa “punaisissa paholaisissa”. Matan unelmana on tehdä Manchesterista taas punainen ja hän kertoo Paul Pogban olevan osa tätä unelmaa.

Matalle tärkeää ei ole ainoastaan se, että Pogba on yksi maailman parhaista peli paikallaan, vaan myös Pogban sisäinen johtajuus ja mahtava persoona.

– Tietenkin joukkuekaverina ja kaverina haluaisin hänen pysyvän. Toivon hänen olevan iloinen, koska hän on meille erittäin tärkeä pelaaja, Juan Mata kertoi Daily Mailille.

– Kaikki tunnemme Paulin ja hän on mahtava keskikenttä. Hän on myös erittäin hyvä kaveri, positiivinen ja esimerkillinen urheilija.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.