NHL:ssä nähtiin viime yönä usea suomalaispelaaja pisteillä ja maalivahti tolppien välissä.

Erik Haula onnistui maalinteossa, kun New Jersey nappasi voiton Ottawasta. Eetu Luostarinen teki maalin ja Aleksander Barkov syötti yhden, mutta Florida hävisi Calgarylle voittomaalilaukauksen jälkeen 4-5.

Artturi Lehkonen saalisti maalin ja syötön Coloradon jättäessä Washingtonin nollille. Maaliin makuun pääsivät myös Sebastian Aho ja Jani Hakanpää. Aho teki Carolinan ainokaisen 1-2-jatkoaikatappiossa Minnesotalle ja Hakanpää iski Dallasille maalin voitossa Islandersista. Hurjassa pisteputkessa oleva Roope Hintz oli sivussa kokoonpanossa sairastelun vuoksi.

Juuso Pärssisen vahva tulokaskausi sai jatkoa syöttöpisteellä, mutta Nashville taipui Tampa Baylle 2-3 jatkoajan jälkeen. Juuse Saros torjui maalilla 36 kertaa. Ukko-Pekka Luukkonen sai ensimmäistä kertaa komennuksen maaliin tämän kauden aikana torjuen 18 kertaa, mutta Buffalo hävisi Torontolle 2-5. Joonas Korpisalo torjui 31 kertaa, mutta Ville Husso veti pidemmän korren Detroitin hakiessa selvän vierasvoiton. Hussolle kertyi 27 torjuntaa.

Viime yönä tehtiin myös NHL-historiaa, kun Boston voitti Chicagon kotonaan 6-1. Kyseessä oli Bostonin 11. peräkkäinen kotivoitto kauden alusta lukien. Boston sivuaa sillä NHL:n ennätystä.

NHL:n viime yön tulokset:
Ottawa–New Jersey 1–5
Florida–Calgary 4–5 vl
Boston–Chicago 6–1
Columbus–Detroit 1–6
Washington–Colorado 0–4
Toronto–Buffalo 5–2
Montreal–Philadelphia 5–4 vl
Winnipeg–Pittsburgh 0–3
St. Louis–Anaheim 6–2
Nashville–Tampa Bay 2–3 ja
Minnesota–Carolina 2–1 ja
Dallas–NY Islanders 5–2
Seattle–Los Angeles 3–2 ja
Edmonton–Vegas 4–3 ja
San Jose–NY Rangers 1–2

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.