Jokerit pelaa parhaillaan Hartwall Arenalla Traktor Chelyabinskia vastaan ja johtaa ottelua hienosti kahden erän jälkeen 5-0.

KHL-liigan ottelun ensimmäinen erä oli maaliton, mutta Jokerit aloitti toisen erän Traktor Tsheljabinskiä vastaan ryminällä tekemällä neljä osumaa. John Norman viimeisteli erässä hattutempun.

Jokerien loistavasta alkukaudesta huolimatta yleisö ei ole näyttänyt löytävän paikalle. Jokerit on kärsinyt pienoisesta yleisökadosta, sillä Hartwall Arenan katsomoissa on ollut paljon tyhjiä penkkejä ensimmäisissä kotiotteluissa. Syyksi on pohdittu kalliita lippuja.

Joukkue johtaa läntistä konferenssia, kun se on voittanut kauden kuudesta ottelustaan viisi. Joukkue ei ole jäänyt tällä kaudella vielä kertaakaan pisteittä.