Espanjalaishyökkääjä Fernando Torres sai rajua kritiikkiä esityksistään Chelseassa ja Milanissa. Tänä iltana ”El Niñolla” on mahdollisuus onnistua.

Fernando Torres loisti Liverpoolissa vuosina 2007-2011. Moni oli kuitenkin valmis unohtamaan hyökkääjän viimeistään reilu vuosi sitten, kun hän teki Milanissa vain yhden maalin kymmenessä pelissä. Paluu kasvattajaseura Atlético Madridiin lainasopimuksella näyttää pelastaneen Torresin uran.

Nyt hyökkääjän tilillä on 12 maalia 43 pelissä. Illalla edessä on Mestarien liigan finaali Real Madridia vastaan. Tilaisuus näpäyttää epäilijöitä siis.

– Tulevaisuuteni on voittamassa täällä, Atléticossa. Minulla on mahdollisuus tehdä unelmasta totta. (Diego) Simeone antoi minulle mahdollisuuden taistella ja niin minun piti tehdä tullakseni tärkeäksi pelaajaksi. Tämä on ehdottomasti elämäni tärkein peli, Torres vakuutti finaalin alla.

Torres on jo pelannut urallaan Mestarien liigan ja MM-kisojen finaaleissa ja tehnyt maaleja EM-loppuottelussa. Hän kuitenkin varmasti tarkoittaa sanomaansa. 32-vuotias hyökkääjä on Atléticon tähti. Torres on myös seuran suuri kannattaja, joten voittaminen nimenomaan Atléticon paidassa olisi hänelle varmasti ainutlaatuista.

Torresin huhutaan kirjoittavan jatkosopimuksen Atléticon kanssa pian finaalin jälkeen.