Jesse Puljujärvi oli yksi Edmontonin sankareista, kun hän syötti kaksi maalia. Patrik Laine oli taas Columbuksen sankari.

Kärkiketjussa pelannut Puljujärvi kiitti saamastaan vastuusta ja alusti joukkueelleen kaksi maalia 6-3-voitossa New Jerseystä. Mikko Koskinen torjui ottelussa 25 kertaa.

Laine teki maalin ja syötti yhden, kun Columbus voitti St. Louisin. Joonas Korpisalo torjui viidesti päästäen kaksi maalia. Ville Hussolle kertyi 22 torjuntaa.

Eeli Tolvanen oli tehopäällä tehden maalin ja syöttäen yhden 6-3-voitossa Torontoa vastaan. Mikael Granlund sai syöttöpisteen ja Juuse Saros torjui 38 kertaa.

Kasperi Kapanen onnistui pitkästä aikaa maalinteossa, kun Pittsburgh voitti Arizonan. Joel Armia teki maalin ja Artturi Lehkonen syötti Montrealin maaleista yhden. Juho Lammikko sai sen sijaan syötön yhteen Vancouverin osumaan. Kevin Lankinen torjui 31 kertaa, mutta Chicago taipui Minnesotalle.

NHL:n viime yön tulokset:
Edmonton-New Jersey 6-3
New York-Dallas 4-2
Minnesota-Chicago 3-1
Vegas-Los Angeles 5-1
Columbus-St. Louis 5-4
Arizona-Pittsburgh 1-4
Montreal-Ottawa 5-1
Nashville-Toronto 6-3
Tampa Bay-Rangers 1-2
Vancouver-Calgary 2-5
Seattle-Detroit 4-2

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.