Jesse Puljujärvi palasi pienen tauon jälkeen takaisin tositoimiin. Patrik Laine sen sijaan onnistui maalinteossa.

Puljujärvi ei päässyt vielä tehopisteille paluuottelussaan, mutta tehotilasto jäi kaksi plussan puolelle. Patrik Laineen maali oli Columbukselle laiha lohtu, kun Blue Jackets hävisi Washingtonille. Joonas Korpisalo ehti torjua kuusi kertaa ja päästää kolme maalia ennen kuin hänet otettiin vaihtoon toisessa erässä.

Rasmus Ristolainen sai syöttöpisteen, kun Philadelphia voitti Nashvillen 5-4. Juuse Saros torjui 28 kertaa ja Mikael Granlund antoi yhden syötön.

Ville Husson 43 torjuntaa eivät riittäneet tuomaan St. Louisille voittoa, kun Pittsburgh nappasi voiton voittomaalikilpailun jälkeen. Kasperi Kapanen syötti yhden Pittsburghin maaleista.

Esa Lindell sai nimensä syöttötilastoon Dallasin kaataessa Montrealin ja Eetu Luostarisen sekä Aleksander Barkovin syöttöpisteet eivät riittäneet tuomaan Floridalle voittoa Vegasia vastaan.

Vegas-Florida 5-3

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.