Jesperi Kotkaniemi rokotti entistä seuraansa – suomalaiset huippuvireessä yön NHL-kierroksella.

© Kuva: Getty Images

Jesperi Kotkaniemi pelasi Montrealiin ensimmäistä kertaa sitten kesän kohusiirron. Kotkaniemi näpäytti entistä seuraansa maalilla. Lisäksi Sebastian Aho oli liekeissä, Patrik Laine ratkaisi jälleen voiton ja Anton Lundell jatkoi hienoa tulokaskauttaan.

Kotkaniemi palasi Montrealiin ja sai yleisöltä kylmän vastaanoton, sillä hänelle buuattiin aina, kun hän koski kiekkoon. Kotkaniemi ei juuri buuauksista välittänyt, vaan iski kauden avausmaalinsa Carolinan voittaessa 4-1.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Kotkaniemi pelasi yhdessä Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen kanssa suomalaisten loistaessa kirkkaina. Aho teki kaksi maalia ja syötti yhden, kun taas Teräväiselle merkittiin kaksi syöttöä. Aho valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Anton Lundellin hieno tulokaskausi sai jatkoa, kun hän merkkautti 1+1 Floridan voittaessa Coloradon 4-1. Lundell sinetöi Floridan voiton tyhjään maaliin. Coloradon ainoasta maalista vastasi Mikko Rantanen.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Patrik Laine oli jälleen Columbuksen sankari, kun hän latasi jo kauden toisen jatkoaikamaalinsa Columbuksen voittaessa Islandersin 3-2.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Janne Kuokkanen pääsi myös maalitilastoon viimeistellessään New Jersey Devilsin ainokaisen 1-4-tappiossa Washingtonia vastaan.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Jesse Puljujärvi sai syöttöpisteen, kun Edmonton voitti Arizonan 5-1 ja Mikko Koskinen torjui 26 kutia joukkueen maalilla.

Juuse Saros sai tililleen 27 torjuntaa, kun Nashville hävisi Vancouverille 1-4 ja Kevin Lankiselle kirjattiin 21 torjuntaa, mutta Chicago hävisi Vancouverille 1-4.

NHL:n viime yön tulokset:
Montreal-Carolina 1-4
Columbus-Islanders 3-2 ja.
Florida-Colorado 4-1
New Jersey-Washington 1-4
Ottawa-San Jose 1-2
Detroit-Calgary 0-3
Winnipeg-Anaheim 5-1
Nashville-Rangers 1-3
Chicago-Vancouver 1-4
Arizona-Edmonton 1-5

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.