Viime yönä Carolina ja Washington kohtasivat NHL:n ulkoilmapelissä. Suomalaispelaajat olivat hyvässä vireessä.

Jesperi Kotkaniemi ja Teuvo Teräväinen tekivät maalit ja syöttivät yhden Carolinan voittaessa Washingtonin 4-1.

Mikko Rantanen katkaisi pitkän maalittoman putkensa, kun Colorado voitti St. Louisin 4-1. Rantanen syötti myös yhden osuman. Justus Annunen sai näyttöpaikkansa Coloradon maalissa ja käytti sen hienosti torjuen 19 kertaa.

Eeli Tolvanen teki myös maalin, kun Seattle voitti Detroitin 4-2. Ville Husso torjui Detroitin maalilla 22 kertaa.

Suomalaisvahdit olivat vastakkain, kun San Jose ja Buffalo kohtasivat. Ukko-Pekka Luukkonen oli voittoisa torjuessaan 33 kertaa ja San Josen Kaapo Kähköselle kertyi 27 torjuntaa. Joonas Korpisalo puolestaan nollasi Dallasin suomalaiset nappaamalla 28 torjuntaa, kun Columbus voitti 4-1.

Kevin Lankinen oli torjuntavuorossa Nashvillen maalilla, kun Predators raateli Floridan 7-3. Lankinen torjui ottelussa 30 kertaa ja Mikael Granlund sai tililleen yhden syötön. Aleksander Barkov syötti yhden Floridan maaleista. Rasmus Ristolainen syötti yhden Philadelphian maaleista, mutta Vancouver oli vahvempi 6-2. Matias Maccelli syötti kaksi Arizonan maalia ja Juuso Välimäki yhden, mutta Los Angeles oli voittolaukauskilpailussa vahvempi.

NHL:n viime yön tulokset:
St. Louis – Colorado 1–4
Nashville – Florida 7–3
Boston – NY Islanders 6–2
Pittsburgh – New Jersey 2–5
Dallas – Columbus 1–4
Toronto – Montreal 5–1
Carolina – Washington 4–1
Calgary – NY Rangers 3–2 ja
Vancouver – Philadelphia 6–2
Los Angeles – Arizona 6–5 vl
San Jose – Buffalo 2–4
Seattle – Detroit 4–2
Las Vegas – Tampa Bay 5–4

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.