Jesperi Kotkaniemi oli NHL:n yön laajan suomalaisrintaman kirkkain nimi kahdella maalillaan ja syötöllä.

Kotkaniemi oli Carolinan ykkösnimi 5-3-voitossa Winnipegistä. Maalin makuun pääsi myös Jesse Ylönen, joka onnistui toisessa pelissä peräkkäin maalinteossa, kun Montreal voitti Pittsburghin 6-4.

Matias Maccelli pääsi vaihteeksi itse viimeistelemään, mutta syötti myös yhden maalin, kun Arizona voitti Calgaryn jatkoajalla. Juuso Välimäki jatkoi tehovirettään syöttämällä kaksi osumaa.

Miro Heiskanen pääsi kahdeksannessa peräkkäisessä pelissään pisteiden makuun, kun hän syötti Dallasin molemmat maalit 2-5-tappiossa Vancouveria vastaan. Patrik Laine sai myös kaksi syöttöä, kun Columbus voitti jatkoajalla San Josen. Kaapo Kähkönen torjui San Josen maalilla 42 kertaa.

Joonas Korpisalo jatkoi vahvoja esityksiään Los Angelesin maalilla torjuen 26 kertaa 5-2-voitossa. Suomalaisvahtien kohtaamisessa Juuse Saros veti pidemmän korren Ville Hussosta, kun Nashville voitti Detroitin 2-1. Saros torjui 28 kertaa ja Husso 14.

NHL:n viime yön tulokset:
Philadelphia–Vegas 3–5
New Jersey–Tampa Bay 1–4
NY Rangers–Washington 5–3
Carolina–Winnipeg 5–3
Pittsburgh–Montreal 4–6
Nashville–Detroit 2–1
Chicago–Boston 6–3
Edmonton–Ottawa 6–3
Vancouver–Dallas 5–2
Arizona–Calgary ja 4–3
San Jose–Columbus ja 5–6
Los Angeles–NY Islanders 5–2

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.