Jenkkitähti pysähtyi viimein: ”Epätodellista”

© Kuva: Getty Images

Toronton ykköstähdet pysähtyivät viimein. Ensimmäistä kertaa 17:sta otteluun Maple Leafsin ykköspyssy Auston Matthews jäi ilman tehopisteitä, kun Toronto hävisi Calgarylle. Eikä vain Matthews pysähtynyt Flamesin maalivahti David Rittichiin: myös Mitch Marner, John Tavares, Joe Thornton ja muutkin tehomiehet jäivät nollille.

Rittichin nollapeli Torontoa vastaan oli harvinaista herkkua seurahistoriassa. Hänestä tuli kolmas Flamesin maalivahti, joka on Toronton pitänyt nollille Maple Leafsin kotihallissa – edellisen kerran tämä tapahtui vuonna 1977 ja silloin Flames piti majaansa Atlantassa.

– Epätodellista. Hän oli luottavainen, kylmä, kaikkea sitä, mitä haluat maalivahdilta nähdä. Ei pysty sanomaan liikaa ylisanoja, Calgaryn hyökkääjä Matthew Tkachcuk ylisti maalivahtiaan ottelun jälkeen NHL:n sivuilla.

Yön muissa otteluissa kaksi pelaajaa saavutti kymmenen tehdyn maalin rajapyykin. Los Angelesin Doug Brown teki kaksi maalia ja nosti maalimääränsä kymmeneen voitto-ottelussa St. Louisia vastaan. Samoihin lukemiin nousi myös San Josen Logan Couture, joka teki kauden kymmenen maalinsa tappiopelissä Minnesotaa vastaan. Maalipörssiä johtaa edelleen Matthews selvästi: Toronton mies on iskenyt 18 maalia kauden aikana.

V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay näyttävät kaikki kauden NHL-kamppailut.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.