Valioliigassa pelattiin viikonloppuna mielenkiintoinen kierros. Kierroksen ehdoton helmi oli Manchester Cityn ja Liverpoolin kohtaaminen.

Valioliigan kärkikaksikko tarjosi hyvätasoisen ja viihdyttävän kamppailun. Kevin De Bruyne vei Man Cityn johtoon jo heti alkuminuuteilla, mutta Diego Jota tasoitti jo ennen kuin vartti oli täynnä. Kymmenen minuuttia ennen taukoa Gabriel Jesus vei kotijoukkueen taas johtoon. Heti toisen puoliajan alkuun Sadio Mane tasoitti, mutta lisämaaleja ei nähty paikoista huoliamtta. Näin Man City piti johtopaikkansa pisteen erolla, kun molemmilla on vielä seitsemän ottelua jäljellä.

Teemu Pukki teki kauden yhdeksännen maalinsa, kun Norwich otti 2-0-voiton Burnleysta. Voitto ei Norwichin asemia säilymistaistelussa juuri parantanut, sillä aiemmin Everton oli yllättäen voittanut Manchester Unitedin 1-0. Näin joukkueiden välinen ero pysyi seitsemänä ja Evertonilla on kaksi ottleua vähemmän pelattuna.

Taistelu viimeisestä Mestarien liigan paikasta on kääntymässä Tottenhamille, kun se otti neljännen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Aston Villan 4-0. Son Heung-minin viimeistellessä hattutempun. Samaan aikaan Arsenal hävisi kotonaan Brightonille 1-2.

Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat esittävät Valioliigan otteluita suorina lähetyksinä.