Jamie Carragher kritisoi voimakkaasti Liverpoolin esityksiä: “Avauksessa oli kymmenen Mestarien liigan voittajaa”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin lauantainen derbytappio Evertonille oli jo joukkueen neljäs perättäinen häviö Valioliigassa. Samalla se oli kuudes voitoton kotiottelu putkeen. Sarjataulukossa hallitseva mestari on valahtanut kuudennelle sijalle.

Liverpool-legenda Jamie Carragher kritisoi Sky Sportsilla loukkaantumissumassa taistelevan joukkueen viimeaikaisia otteita.

– Liverpoolin ongelmat, keskuspuolustajien puuttuminen ja keskikenttäpelaajat keskuspuolustajina, eivät tarkoita, etteikö se voi voittaa kotipelejä Evertonia, Brightonia, Burnleya tai West Bromwichia vastaan, Carragher sanoi.

– Ne eivät ole selitys yksittäisissä peleissä. Et voi olla voittamatta kuuteen matsiin kotikentällä Liverpoolissa, olipa sinulla mitä ongelmia tahansa.

Carragher myöntää, että Virgil van Dijkin loukkaantuminen murensi Liverpoolin mahdollisuudet mestaruuteen, mutta sanoo kyllästyneensä puhumaan hollantilaistopparin poissaolosta.

– Syy, miksen halua käyttää van Dijkia selityksenä on se, että Liverpoolilla oli avauksessa Evertonia vastaan kymmenen Mestarien liigan voittajaa. Siksi se ei ole selitys yksittäisissä peleissä. Heidän on löydettävä tapa voittaa.

Liverpool pelaa seuraavan kerran sunnuntaina sarjajumbo Sheffield Unitedin vieraana. Valioliiga jatkuu jo tiistai-iltana Leedsin ja Southamptonin välisellä ottelulla. Valioliigaa voi katsoa Elisa Viihde Viaplayn ja V sportin kanavilla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.