Jalkapallon suosikkiselostaja lähtee Viasatilta ja siirtyy kilpailijan leiriin

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

C More julkisti tiistaina jalkapalloselostajansa alkavalle kaudelle jalkapallon Mestarien liigassa ja Eurooppa-liigassa.

Selostajalistalta löytyi Tuomas Virkkunen, Suomen johtava futisselostaja, joka siirtyy C Morelle Viasatilta.

Virkkunen palaa MTV:n selostamoon muutaman vuoden tauon jälkeen.

– Itselleni on todella iso juttu saada jatkaa Mestarien liigan parissa. Ei ole tuulesta temmattua sanoa, että liigassa pelataan maailman parasta jalkapalloa, koska en jaksa uskoa, että edes MM-kisoissa nähtäisiin laadultaan yhtä kovatasoista peliä, Virkkunen huomauttaa.

Virkkunen on tulkinnut mieleenpainuvalla tyylillään Mestarien liigaa suomalaiskatsojille jo kymmenkunta vuotta.

– Päättyneellä kaudella hämmästelin, miten tuote voi aina vain parantua! Jos ottelu oli muutama vuosi sitten tilanteessa 3-1 tai 4-1, se peli oli pelattu, mutta viime kaudella sekään ei enää riittänyt varmaan voittoon. Ei tuollaisia draamankaaria ja uskomattomia käänteitä nähdä missään muualla kuin Mestarien liigassa, Virkkunen puhaltelee.

Tiedotteen mukaan jalkapallon pääselostajina toimivat hänen lisäkseen F1-ääni Niki Juusela ja Leijonien peleistä tuttu Antero Mertaranta.

Sen lisäksi ääneen pääsevät mm. ISTV:ltä ja Veikkausliigan Futiskierros-lähetyksistä tuttu Kim Kallström, selostajan ja juontajan töitä paljon tehnyt Tero Karhu, Julius Sorjonen, Teppo Laaksonen ja Lauri Kottonen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tähän kokonaisuuteen. Porukassa on juuri sopivasti kokemusta ja nuoruuden intoa sekä ennen kaikkea asiantuntemusta ja intohimoa tarjoilla katsojille parasta mahdollista tunnelmanluontia selostamon osalta, toteaa MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero.

C Moren jalkapallokausi alkaa 15. elokuuta todellisella herkkupalalla, kun Super Cupissa Tallinnassa kohtaavat Mestarien liigan mestari Real Madrid ja Eurooppa-liigan voittaja, Realin paikallisvastus Atletico Madrid.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!