FA Cup jatkui tiistaina kolmella ottelulla. Jokaisessa näistä otteluista nähtiin kohtaaminen Valioliigajoukkueen ja Championshipin ryhmän välillä. Manchester City eteni jatkoon perusesityksellä Peterboroughia vastaan voittamalla kahdella toisen jakson maalilla 2-0. Crystal Palace joutui taistelemaan koko rahan edestä kotipelissään Stokea vastaan, sillä voittomaali syntyi vain kymmenisen minuuttia ennen loppua.

Sen sijaan Spurs antoi jälleen ikävän lahjan kannattajilleen – ja sitäkin mukavamman lahjan niille, jotka eivät Tottenhamista pidä tai jotka nauttivat joukkueen vuoristoratamaisesta pelaamisesta. ManU:n edellisellä kierroksella jatkosta pudottanut Middlesbrough jatkoi jättiläisten kaatamista ja joukkue kukisti Tottenhamin kotonaan 1-0.

Hullaantuneet kotifanit saivat vastinetta rahoilleen, sillä ottelun ratkaisu syntyi ottelun lopussa. Vaihdosta kentälle jatkoajalla tullut nuori hyökkääjä Josh Coburn ohitti Hugo Llorisin 107. minuutilla ja johto myös piti loppuun asti.

Keskiviikkona pelataan kolme FA Cupin ottelua lisää. Chelsea matkustaa Lutonin vieraaksi eikä ottelun suosikissa liene epäselvyyksiä. Valioliigajoukkueiden kesken ratkotaan kaksi muuta jatkopaikkaa, sillä Southampton isännöi West Hamia ja Norwich yrittää onnistua lähes mahdottomassa tehtävässä: joukkue yrittää voittaa huippuvireisen Liverpoolin ja vieläpä Anfieldilla. Ennuste ei ole Teemu Pukille ja kumppaneille kovinkaan valoisa.

FA Cup on nähtävissä Elisa viihde Viaplayn -palvelussa ja V-sport -kanavilla.