Ja taas edessä legendojen kohtaaminen… – Huikea viikonloppu edessä

© Kuva: Getty Images

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n kaudesta on jäljellä enää kolme ottelua. Omien konferenssiensa finaaleissa – eli periaatteessa välierissä ajatellen kauden huipentavaa Super Bowlia – kohtaavat kaavionsa parhaat.

NFC-konferenssin finaalissa kohtaava Green Bay Packers ja Tampa Bay Buccaneers. Luvassa on siis jälleen kahden pelinrakentajalegendan kohtaaminen: viime viikonloppuna Tom Brady ja Buccaneers pudotti jatkosta Drew Breesin ja Saintsin. Nyt on vastapelurina Aaron Rodgers, myös konkariosaston QB ja todennäköisesti tämän kauden tuleva MVP.

AFC:n finaaleissa nähdään nuorempaa pelinrakentajasukupolvea, oletuksella, että Kansas Cityn Patrick Mahomes toipuu aivotärähdysepäilyistä pelikuntoon. Mahomes joutui jättämään viikonloppuna ottelun kesken tärskyn vuoksi, mutta Chiefs eteni silti niukasti jatkoon Clevelandia vastaan. Vastaan tulee tämän kauden sensaatio, Buffalo Bills. Joukkueen pelinrakentaja Josh Allen on pelannut uskomattoman kauden, samoin vuosia koko sarjan yhtenä naurunaiheena ollut Bills.

Kävi konferenssifinaaleissa miten tahansa, tullaan Super Bowlissa näkemään kahden eri koulukunnan pelinrakentajan taistelu: Old School QB tulee NFC:n puolelta eli Rodgers tai Brady. AFC:n puolelta tulee modernimman polven Mahomes tai Allen – koko neliköstä Allen on luonnollisesti kokemattomin ja ainoa, joka ei ole Super Bowlia voittanut – ja ainoa, jota ei ole valittu Super Bowlin arvokkaimmaksi pelaajaksi neliköstä.

V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay -palvelu näyttävät konfefenssifinaalit tulevana viikonloppuna.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.