”Itseluottamus on kuin pieni kukkanen” – Jürgen Klopp ottaa syyt tappiosta niskoilleen

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin mestaruusjahti koki pahan kolauksen, kun joukkue kärsi vuosikausiin ensimmäisen tappionsa kotikentällään Anfieldilla torstaina. Burnley vei yllätyspisteet matkaansa lukemin 0-1.

Liverpool-luotsi Jürgen Klopp jätti sekä Mohamed Salahin että Roberto Firminon vaihtoon, eikä kaksikon nostaminen kentälle toisella jaksolla enää riittänyt.

– Se on minun syyni ja sillä hyvä. Meidän on pystyttävä parempiin ratkaisuihin, pystyttävä tekemään oikein useammin, Klopp myönsi BBC Radio 5:lle.

Liverpoolin ongelmat joulukuisen Crystal Palacesta otetun 7-0-voiton jälkeen ovat olleet lähinnä maalinteossa. Kyse on Kloppin mukaan pienistä asioista.

– Nämä pojat pystyvät siihen, mutta toki kun maaleja ei ole hetkeen tullut, itseluottamus ei ole huipussaan. Sen näkee. Ihmiset ihmettelevät miten itseluottamus ei voi olla tapissa sen jälkeen, kun nämä pelaajat voittivat sitä ja tätä viime kaudella.

– Itseluottamus on kuitenkin kuin pieni kukkanen ja joku on selvästi tallonut sen. Meidän pitää nyt vain löytää se uudelleen – ja löydämmekin.

Valioliigassa pelataan viikonloppuna vain yksi ottelu, mutta sen jälkeen edessä on täysi viikkokierros. Otteluita voi seurata V sport -kanavilla sekä Elisa viihde Viaplay -palvelussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.