Iso-Victor huippuiskussa – ja niin on myös muu mestarijoukkue

© Kuva: Getty Images

Tampa Bay Lightning on aloittanut Stanley Cup -mestaruuden puolustamisen hyvin. Joukkue on pelannut kahdeksan ottelua ja on voittanut niistä kuusi varsinaisella peliajalla. Vain yksi ottelu on päättynyt tappiollisesti. Tämä kaikki on tapahtunut ilman viime kausien ykköshyökkääjä Nikita Kutsherovia.

Johtajuutta on toki löytynyt muualtakin, ehkä isoimpana nimenä viime kauden pudotuspelien MVP:ksi valittu Victor Hedman. Iso-Victor on aloittanut kautensa loistavasti – isoja minuutteja, vahvaa puolustamista ja myös erinomainen pistetahti.

Victor Hedman on puolustajien pistepörssissä sijalla viisi. Hänen edellään on Vancouverin Quinn Hughes (15 pistettä), Montrealin Jeff Petry (13 pistettä), Coloradon Cale Makar (12 pistettä) ja Washingtonin John Carlson (11 pistettä). Sitten tulee Hedman, joka on nakutellut 10 tehopistettä lukemin 3+7. Kun muistetaan, että Hedman on pelannut vasta kahdeksan ottelua kärkinelikön pelattua 3-5 peliä enemmän, saadaan Hedmanin pistemäärään vähän perspektiiviä.

Hedmanin ja Tampa Bayn pistetilit voivat hyvinkin kasvaa ensi yön aikana. Joukkue kohtaa oman divisioonansa peränpitäjän, Detroitin. Toistaiseksi vain yhden voiton varsinaisella peliajalla ottanut Detroit lähtee vieraspeliin vahvana altavastaajana – näyttää hyvin epätodennäköiseltä, että Red Wings pystyisi Hedmanin ja Tampan pysäyttämään.

V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay näyttävät tämän ottelun alkaen 02.00. Tämän pelin lisäksi tarjonnassa on kuusi muuta ottelua.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.