Irlanti valmistautuu ratkaisevaan MM-karsintojen play-offs –otteluun Tanskaa vastaan hiukan ikävissä tunnelmissa. Entisellä Irlannin maajoukkuepelaajalla Liam Millerillä on todettu syöpä vain 36-vuotiaana.

Miller edusti Irlantia A-maaottelutasolla 21 kertaa vuosina 2004-09 ja muistetaan seurajoukkuetasolta parhaiten kasvattajaseurastaan Celticista sekä Manchester Unitedista.

– Luonnollisesti kaikki ajatuksemme ovat hänen ja hänen perheensä luona, Irlannin manageri Martin O’Neill sanoi BBC Sportin mukaan.

– Toki kuulimme uutiset, emme tiedä yksityiskohtia, mutta ajatuksemme ovat hänen perheessään. Me ajattelemme häntä ja vain toivomme että hän selviää ja pysyy vahvana. Tämä on koko joukkueelta ja kaikilta meiltä, Irlannin keskikenttämies David Meyler lisäsi.

Ehkä vahvin viesti tuli entiseltä Celticin ja Aston Villan kapteenilta Stiliyan Petrovilta, joka itse on toipunut leukemiasta.

– Olen suruissani kuullessani uutiset entisestä joukkuekaveristani Liam Milleristä. Pysy vahvana, kaveri, ja muista että jotkut meistä ovat voittaneet sen. SINÄKIN VOITAT, ystäväni. Ajattelen sinua, Petrov twiittasi.