Interin monivuotinen maalitykki ja profiilipelaaja Timo Furuholm ei pidä Veikkausliigaa ennakkoon selvänä. Miltei kaikki ovat yksimielisesti nostaneet HJK:n mestariksi, mutta Furuholm ei kiikuta pyttyä vielä Helsinkiin.

– Tilanne on mielenkiintoinen kaikin puolin. HJK on pistänyt reippaasti euroja tiskiin ja he ovat yrittäneet rakentaa joukkueen, joka pelottaa vastustajia jo ennen kuin kausi alkaa, Furuholm kertoo Veikkausliigan sivuilla.

– Jalkapallo eikä voittaminen ole kuitenkaan ikinä niin helppoa. Luotan meidän laadukkaaseen joukkueeseen ja tulemme myös kamppailemaan tiukasti mestaruudesta.

Inter antoi vahvat näytöt nykykunnostaan Suomen cupissa. Puolivälierissä joukkue nousi hallitsevaa mestaria, KuPS:ia vastaan 1-3 tappiotilanteesta voittoon. Välierissä Inter kukisti FC Lahden murskalukemin. Veikkausliigan voimasuhteiden arvioiminen koko kautta nähden on silti Furuholmin näkemyksen mukaan vaikeaa.

– Nyt on tietyllä tavalla palattu peruslähtökohtiin, että muut jahtaavat HJK:ta, mutta mitkä ne erot lopulta ovat vai onko niitä ollenkaan? Korona-aika on tuonut omat käänteensä, Furuholm sanoi.

– On tosi vaikea piirtää mitään ennakkoveikkauksia.