RoPS vankisti asemiaan sarjakakkosena, kun se kaatoi kotikentällään IFK Mariehamnin luvuin 1-0. Ottelun voittomaalista vastasi hyökkääjä Vahid Hambo ottelun 86. minuutilla. SJK:sta Rovaniemelle vaihtanut Hambo on osunut kummassakin pelaamassaan RoPS-ottelussa.

FC Lahti ja FC Inter tasasivat pisteet Lahdessa. Ottelu päättyi tasaisten kenttätapahtumien jälkeen 0-0. Turkulaiset saivat pallon kertaalleen maaliin, mutta tuomari ei hyväksynyt Benjamin Källmanin osumaa. Interiin takaisin palannut keskikenttämies Kaan Kairinen uurasti ottelussa täydet 90 minuuttia. Interillä oli alla neljän ottelun voittoputki, joka katkesi tasapelin myötä.

Kuopiossa KuPS sai revanssin PS Kemistä. KuPS oli hävinnyt kemiläisille kaksi kauden aiempaa kohtaamista. Kotijoukkue oli tällä kertaa vahvempi luvuin 3-1. Voitolla KuPS nousi sarjataulukossa neljänneksi.