FC Inter jätti totaalisesti tilaisuutensa käyttämättä pelatessaan yli puoliajan ylivoimalla Respect Suomen Cupin finaalissa IFK Mariehamnia vastaan. Saarelaiset olivat lopulta parempia 2-1-lukemin.

Ottelun jälkeen turkulaisryhmän päävalmentaja Job Dragtsma kritisoi ottelun tuomaritoimintaa mutta myönsi myös joukkueensa olleen huono.

– Saimme edun, mutta emme käyttäneet sitä. Teimme hyvän maalin, mutta se hylättiin. Sen jälkeen pelaaminen olisi ollut paljon helpompaa. Mutta sitten he tekivät paitsiomaalin ja pelaamisesta tuli meille vaikeaa. Kaikki näkivät, että se oli paitsio, paitsi linjamies. Tuomarin päätökset vaikuttivat liikaa peliin, hollantilainen sanoi harmissaan.

Inter-pelaajat alisuorittivat järjestäen.

– Liian moni pelaaja jäi viime peliensä tasosta. Vastustaja puolusti tiukasti, mutta meidän olisi ehdottomasti pelata paremmin. Meillä oli iso mahdollisuus, mutta emme käyttäneet sitä.

Turkulaiset olivat lähellä tasoitusta ottelun lopussa, mutta tällä kertaa pallo ei pomppinut suotuisasti.

– Saimme vain viimeisen 20 minuutin aikana painetta. Saimme kavennuksen ja jos olisimme olleet vähän onnekkaampia, olisimme saaneet tasoituksen lopussa.

Jesse Happonen, Valkeakoski