Perinteikäs ja jatkuvasti kiinnostavuuttaan kasvattava Indycar Series nähdään jatkossakin Elisa Viihde Viaplaylla NENT Groupin pidennettyä sarjan lähetysoikeuksiaan vuoteen 2024 saakka.

Helmikuusta syyskuuhun käynnissä oleva Indycar Series sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän eri ratatyyppien kilpailuja: tie-, katu- ja soikean radan ajoja. Sen osaksi kuuluu legendaarinen Indianapolis 500, joka kantaa maailmalla nimeä ’The Greatest Spectacle in Racing’.

Vuonna 2022 ajettava kausi on Yhdysvalloissa virallisten avorenkaisten autojen kilpailuiden 111. vuosi.

– Joka viikko Viaplay tarjoaa faneille eturivin paikan maailman parhaaseen moottoriurheiluun. Kiinnostus Indycaria kohtaan jatkaa kasvuaan Euroopassa ja ruotsalaiskuski Marcus Ericssonin menestys tällä kaudella on saanut Pohjoismaisen kiinnostuksen käymään turbovaihteella. Yhteistyön jatkaminen Indycarin kanssa seuraavalle kolmelle vuodelle on mahtava uutinen Viaplayn katsojille, niin Pohjoismaissa kuin myös uusilla markkina-alueillamme – ja se sopii erinomaisesti yhdelle maailman nopeimmin kasvavista suoratoistoyrityksistä, kertoo NENT Groupin Chief Sports Officer Peter Nørrelund NENT:n tiedotteessa.

– Marcus Erikssonin läpimurto – voitto Detroitissa sekä sen jälkeen seurannut jännittävä Motor City Grand Prix-kilpailun voitto ovat kaksi merkittävää virstanpylvästä vuonna 2021. Samalla NTT Indycar Series -sarjan kansainvälinen kiinnostus on huipussaan ja peräti kahdeksan eri maan kuljettajat ovat voittaneet kisat tällä kaudella. Odotamme innolla Viaplayn merkittävää kattavuutta tulevina vuosina lajille, joka esittelee rohkeita ja huimapäisiä urheilijoita sanoo Penske Entertainment Corp:n President & CEO Mark Miles.