Champions Hockey Leaguen runkosarja paketoidaan keskiviikkona ja suomalaisjoukkueista jäällä nähdään jo jatkopaikkansa varmistanut Ilves, joka kohtaa runkosarjan päätösottelussaan ranskalaisen Rouen Dragonsin.

Ilves on pelannut vahvan CHL:n eikä ole hävinnyt varsinaisella peliajalla vielä yhtään ottelua. Jatkopaikka on ollut taskussa jo hyvissä ajoin ja Ilves voi lähteä ranskalaista Rouenia vastaan paineettomasta tilanteesta.

– Meillä on alla erittäin hyvä ja laadukas peli Färjestadia vastaan. Nyt meillä on paikka kierrättää hieman pelaajia ja antaa nuorille pelaajille mahdollisuus sekä antaa ylivoimavastuuta sellaisille, jotka eivät ole sitä tähän asti hirveästi pelanneet, Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen kertoo joukkueensa lähtökohdista CHL:n tiedotteessa.

Vaikka Ilveksellä ei jatkopaikan suhteen ole enää ottelussa panosta, niin runkosarjan loppusijoitus kuitenkin määrittää asemat pudotuspeleihin lähdettäessä.

– Haluamme tietenkin pärjätä mahdollisimman hyvin CHL:ssä ja pelin jälkeen sitten katsotaan millä sijalla olemme runkosarjassa. Ilveksen strategiassa on menestyä Euroopassa ja hyvä sijoitus runkosarjassa antaa paremmat lähtökohdat myös pudotuspeleihin.

Ilveksen keskiviikkoinen vastustaja Rouen on jo menettänyt mahdollisuutensa jatkopeleihin. Pennaselle vastustaja on vielä varsin tuntematon.

– Se on meille uusi vastustaja eikä kukaan pelaajistamme ole varmaankaan pelanneet heitä vastaan aiemmin. Varmasti aika tyypillinen keskieurooppalainen joukkue, joka pistää aktiivisesti painetta ja jolla on laadukkaita ulkomaalaisvahvistuksia, Pennanen arvioi tulevaa vastustajaa.

Rouen Dragonsin ja Ilveksen ottelu alkaa kello 21.00.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kauden kaikki CHL-ottelut. CHL-studioita on luvassa runkosarjassa jokaisen suomalaisjoukkueen kotiotteluista sekä finaaleista. Muut mahdolliset studiot riippuvat suomalaisjoukkueiden menestyksestä.

Lähde: CHL:n tiedote