Ilveksen urheilujohto tähtivahdistaan: ”NHL-tason lahjakkuus”

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Ilves sai kuluneella viikolla parikin erinomaista uutista koskien ensi kauden joukkuettaan. NHL-sopimukset ansainneet Arttu Ruotsalainen ja maalivahti Lukas Dostal jatkavat Ilveksessä toistaiseksi voimassa olevin sopimuksin. Dostalin jatko on fanien lisäksi todellinen ilouutinen myös Ilveksen urheilujohdolle.

– Kolmannen kautensa Ilveksessä aloittava Lukáš Dostál on päivästä yksi alkaen ansainnut asemansa joukkueen sisällä omalla pelaamisellaan ja persoonallaan sekä asenteellaan ja nöyryydellään jääkiekkoa ja pelikavereitaan kohtaan, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kertoi Ilveksen verkkosivuilla.

– Hänen kaikesta tekemisestään huokuvat suunnitelmallisuus, kilpailullisuus sekä tavoitteellisuus, jotka NHL-tason lahjakkuuteen yhdistettynä ovat mahdollistaneet erittäin nopean kehittymisen.

Koskela kiittelee myös NHL-seurojen asennoitumista poikkeukselliseen tilanteeseen. Ruotsalaisen ja Dostalin lisäksi viime kauden sensaatio Matias Maccelli pelaa Ilveksessä NHL-lainana.

– Haluamme kiittää pelaajia ja heidän NHL-seurojaan siitä, että he mahdollistivat nämä toistaiseksi voimassa olevat lainasopimukset, jotka palvelevat mainiosti kaikkia osapuolia tässä poikkeuksellisessa maailmantilanteessa, Koskela kertoi.

Lähde: www.ilves.com


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!