Ilvekselle mieluisia uutisia sairastuvalta – tähtihyökkääjä palaa kokoonpanoon!

© Kuva: Juha Tamminen

Ilves-hyökkääjä Eemeli Suomi palaa joukkueen kokoonpanoon keskiviikkona, kun joukkue kohtaa Rauman Lukon, seura tiedottaa verkkosivuillaan. 22-vuotias Suomi on ollut sivussa lokakuun alusta lähtien loukkaannuttuaan Pelicans-pakki Mikko Kousan kovasta taklauksesta.

Kousalle mätkäistiin kyseisestä taklauksesta neljän ottelun pelikielto päähän kohdistuneen taklauksen vuoksi. Suomi odottaa innoissaan paluuta kaukaloon.

– En tosiaan montaa peliä ehtinyt pelaamaan kun alkukaudesta sattui ja tapahtui. Koenkin, että nyt on ikään kuin uusi lähtö tähän kauteen ja toivon että peli lähtee kulkemaan heti keskiviikkona Lukkoa vastaan. Kroppa tuntuu hyvälle ja fiilis on huipussaan kun pääsee taas pelirytmiin kiinni.

– Joukkue on pelannut niin hienosti, että on mukavaa hypätä mukaan ja tuoda omat vahvuudet joukkueen käyttöön, Suomi kommentoi Ilveksen verkkosivuilla.

Ennen loukkaantumistaan joukkueen nuori kapteeni ehti pelata kahdeksassa ottelussa, jossa hän väsäsi tehot 3+2. Viime kaudella hän pyssytti 60 runkosarjaottelussa yhteensä 40 tehopistettä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.