Ilvekselle kovan luokan pelaajauutinen – ”Siitä isot kiitokset Anaheim Ducksille”

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Maalivahti Lukáš Dostál palaa jääkiekon SM-liigassa pelaavan Ilveksen vahvuuteen, tamperelaisseura uutisoi sivuillaan.

Anaheim Ducksin NHL-leirille osallistunut tsekkiläismaalivahti Dostál, 19, matkustaa tiistaina takaisin Tampereelle ja pelaa kauden 2019-2020 Ilveksessä.

Viime kaudella helmikuussa HC Kometa Brnosta lainalle Ilvekseen siirtynyt Dostál pelasi loppukauden aikana kymmenen runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 92,17 ja seitsemän pudotuspeliottelua torjuntaprosentilla 90,73.

Kauden jälkeen maalivahti teki NHL-seura Anaheim Ducksin kanssa kolmivuotisen sopimuksen, mutta kesällä osapuolet sopivat, että jos paikka Anaheimin NHL-joukkueessa ei vielä aukea, pelaa Dostál tämän kauden Ilveksessä.

Maalivahti liittyi Ilveksen harjoitusvahvuuteen jo elokuun alussa ja osallistui pelaamiensa harjoitusotteluiden jälkeen syyskuussa Anaheimin NHL-leiritykseen. Dostál palaa tänään Tampereelle myöhään illalla ja liittyy joukkueeseen keskiviikkona.

– Lukáš Dostálin paluu Ilvekseen jo tässä vaiheessa kautta on mahtava juttu – siitä isot kiitokset Anaheim Ducksille. Uskomme, että Lukášista kehittyy NHL-tason maalivahti Ilveksessä ja Liigassa. Olemme erittäin tyytyväisiä maalivahtikolmikkoomme ja heidän hyvin alkaneeseen yhteistyöhönsä, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran sivuilla.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!